STILLINGSOPSLAG: Kommunikationsmedarbejder

LGBT Danmark, Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner.

Job-Search

LGBT Danmark søger en energisk og engageret kommunikationsmedarbejder, der skal hjælpe med at skærpe foreningens profil udadtil. LGBT Danmark er en frivillig organisation, og stor selvstændighed er en forudsætning i jobbet.

Primære opgaver:

  • Branding: Skærpelse af foreningens synlighed og styrkelse af konsistens i kommunikationen på tværs af organisationen og på tværs af kanaler, herunder opdatering af hjemmeside.
  • Pressebetjening: Hjælpe foreningens talspersoner i interaktionen med pressen. Styrke relationen til pressen samt skrive pressemeddelelser og artikler om foreningens arbejde.
  • Sociale medier: Hjælpe med at forbedre foreningens anvendelse af sociale medier.
  • Kampagner: Ud- og afvikle kampagner indenfor vores fokusområder.

Stillingen er en deltidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 15 timer. Arbejdsstedet er foreningens lokaler i Nygade 7 i København. Da foreningen er frivillig baseret foregår mange møder i de sene eftermiddags – og aftentimer, hvor arbejde må påregnes.

Om dig: Du er i gang med en kommunikationsrelateret uddannelse, du kan arbejde selvstændigt, og er god til at holde mange bolde i luften, du er udadvendt og opsøgende.

Vi lægger vægt på at du har erfaring med sociale medier og kampagneopbygning.

Om LGBT Danmark: LGBT Danmark er en medlemsorganisation, der arbejder for at fremme LGBTI-personers politiske, sociale, kulturelle og arbejdsmarkedsmæssige ligestilling såvel nationalt som internationalt. Foreningen ekspanderer i disse år, og etableringen af kommunikationsstillingen er et led af denne udvikling.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomiansvarlig Michael Kjeldsen på tlf. 20 166 266 eller mail mk@lgbt.dk

Ansøgningen med CV bedes sendt senest den 5. februar 2016 til job@lgbt.dk. Ansøgningen mærkes ”Kommunikationsmedarbejder”.